TANUKI JAPANS EETCAFE GELDERLANDPLEIN

TANUKI JAPANS EETCAFE GELDERLANDPLEIN Tanuki Japans eetcafe

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 234 beoordelingen
24 jul 2019 om 14:59 Als vanouds was de poke bowl weer heerlijk, was veel te snel op :-). Bezorging was razendsnel.
12 jul 2019 om 22:08 I ordered my sushi at 17:00 and choose delivery for 18:00. The food was amazing, as usual. Freshly made, good packed. 5 stars to Tanuki
8 jul 2019 om 18:56 I ordered ramen and it wasn’t worth it at all. The chicken karage also doesn’t taste good. The sushi is okay, but i won’t order again.
21 jun 2019 om 21:19 Prima eten voor prijs. Bezorging was zoals aangegeven.
21 jun 2019 om 11:33 Erg weinig, klein laagje rijst en paar stukjes tonijn/zalm terwijl extra besteld
13 jun 2019 om 20:27 Vriendelijke bezorger. Helaas was het eten wat minder. Overdadig veel lente ui en rode uien. Terwijl dat er niet eens op hoorde
4 jun 2019 om 19:22 Inspiratieloos eten van middelmatige kwaliteit
29 mei 2019 om 21:00 Dit is waarschijnlijk de laatste keer dat ik bij Tanuki bestel. Tot nu toe was ik altijd tevreden, maar vandaag was het eten gewoon vies. De garnaal in de ebi fried maki was koud en taai. Het smaakte echt niet lekker.
27 mei 2019 om 14:58 Top, pokebowl was weer heerlijk en tuut tuut snel bezorgd.
26 mei 2019 om 21:40 Lekker eten goed verzorgd snel bezorgd
23 mei 2019 om 1:59 Zet je in de omschrijving dat je graag soja saus erbij wilt (4 poke bowls besteld) krijg je er precies 0 zakjes soja saus bij
22 mei 2019 om 22:12 Geen soja saus bij geleverd en smaakte heel weeïg